Market

Seegene on kehittänyt maailman ensimmäisen COVID-19-muunnostestin, jolla pystytään tunnistamaan virusmuunnosten alkuperä – Stocks News Feed

  • SEEGENE TUO MARKKINOILLE ENSIMMÄISEN COVID-19-MUTAATIOIDEN TUNNISTUSTESTIN
  • COVID-19-TESTIEN VALMISTAJA JATKAA MUUNNOSTEN SEURANTAA
  • ETELÄ-KORELAINEN YRITYS, JOKA ON SITOUTUNUT YHTEISTYÖHÖN HALLITUSTEN KANSSA

SOUL, Etelä-Korea, 19. huhtikuuta 2021 /PRNewswire/ — Etelä-korealainen biotekniikkayritys Seegene (KQ096530) ilmoitti maanantaina kehittäneensä maailman ensimmäisen diagnostisen COVID-19-muunnostestin, jonka avulla voidaan seuloa COVID-19:n ja tunnistaa useita mutatoituneita muunnoksia yhdellä reaktiolla.

Seegenen uusi Allplex™ SARS-CoV-2 Variants I Assay -muunnostesti pystyy havaitsemaan ja erottamaan virusmuunnokset, mukaan lukien sellaiset muunnokset, joiden on todettu olevan tarttuvampia ja kuolemaan johtavia.

Uusi muunnostesti havaitsee COVID-19:n lisäksi merkittäviä geneettisiä muunnoksia, jotka ovat peräisin Yhdistyneestä kuningaskunnasta, Etelä-Afrikasta sekä muista maista, kuten Japanista ja Brasiliasta.

Lisäksi sillä voidaan esiseuloa uusi epäilyttävä muunnos, mikä tarjoaa lisätietoa muista muunnoksista. Tämä on yksi Seegene-tekniikan keskeisestä ominaisuuksista.


Have you considered going Solar? Here are some SOLAR DIY Kits


Seegenen uudessa tuotteessa yhdistyy vähintään kymmenen sen omaa tekniikkaa, mukaan lukien reaaliaikainen mTOCE™-monimonistus-PCR-menetelmä, joka on huipputason tekniikkaa, jota vain Seegene voi hyödyntää. Tämän innovatiivisen tekniikan avulla testillä pystytään havaitsemaan kohdekohtainen paikka, jossa mutaatio on tapahtunut, mikä mahdollistaa koronaviruksen ja sen mutatoituneiden muunnosten tarkan havaitsemisen ja erottamisen yhdellä reagenssiputkella.

Toinen Seegenen ainutlaatuista tekniikkaa hyödyntävä ominaisuus on endogeeninen sisäinen hallinta, jolla koko testausprosessi voidaan varmistaa, mukaan lukien asianmukainen näytteenotto.

Hyödyntämällä Seegenen massatietojen automaattista valvontaa in silico -järjestelmässä yritys valvoo ja analysoi tarkasti maailmanlaajuista COVID-19-viruksen ja sen muunnosten tietokantaa, jotta se voi nopeasti vastata tilanteeseen tuotekehityksellä.

llä hetkellä hallitukset ja terveysviranomaiset ympäri maailmaa joutuvat turvautumaan yksittäisten näytteiden sekvensointiin, mutta menetelmä ei sovellu suuren mittakaavan testaukseen ja virusmuunnosten suodattamiseen COVID-19-positiivisista tapauksista. Seegenen toimihenkilö sanoi, että “uusi diagnostinen COVID-19-muunnostesti lisää merkittävästi testausmahdollisuuksia taistelussa mutatoituneiden virusten maailmanlaajuista leviämistä vastaan, kun aika on keskeinen tekijä pandemian hallinnassa”.

Nykyinen diagnostiikka perustuu PCR-testiin tai nopeaan antigeeni-/vasta-ainetestiin COVID-19-infektion tai vasta-aineiden olemassaolon diagnosoimiseksi. Mutta nykyisillä diagnostisilla menetelmillä on rajoituksensa virusmuunnosten seulontaan liittyen, mikä hidastaa epidemian tehokasta hallitsemista. Vain PCR-menetelmä voi seuloa ja tunnistaa muunnokset, mutta tämän mahdollistaminen yhdellä reagenssiputkella ei ollut mahdollista ennen Seegenen uutta muunnostestiä.

Yrityksen toimihenkilön mukaan Seegenelle on “ensisijaisen tärkeää toimittaa COVID-19-muunnostestinsä maailmanlaajuisille organisaatioille ja hallituksille”.

Toimihenkilö lisäsi, että yritys jatkaa työtään “täyttääkseen velvollisuutensa johtavana maailmanlaajuisena molekyylidiagnostiikkayrityksenä tekemällä tiivistä yhteistyötä terveysviranomaisten kanssa ympäri maailmaa”.

Logo – https://mma.prnewswire.com/media/1357790/Seegene_logo_Logo.jpg

SOURCE Seegene Inc.

Most Related Links :
Business News Governmental News Finance News

Need Your Help Today. Your $1 can change life.

[charitable_donation_form campaign_id=57167]

Source link

Back to top button